Herkese merhaba, ben Aycan Yoğurtçu ben, kurumunuz vasıtasıyla medya okuryazarlığı eğitimini almış bulunuyoruz. Bu uzun zamandır almayı istediğim bir eğitimdi. Sosyal medya araçlarını çok fazla kullanan biri olarak çeşitli kanallarda gördüğüm, ulaştığım bilgilerin doğruluğunu nasıl teyit edeceğimi bilmiyordum ve bu eğitim sonrasında artık bunları nasıl teyit edebileceğimi doğru bilgiye nasıl ulaşabileceğimi gayet iyi biliyorum ve öğrencilerimle de bunları aktarabileceğim çeşitli çalışmalar yapmak istiyorum.

 

Eğitmenimiz kendisine verilen bilgileri bize son derece başarılı bir şekilde aktardı ve bunları bize çok güzel bir şekilde çeşitli etkinliklerle özümsetti fakat eğitimin içeriğinin biraz daha renkli olmasını ve biraz daha etkinlik dolu olmasını tercih ederdim. Çünkü biz de öğrencilere aktarırken çeşitli etkinlikler vasıtasıyla aktarmak durumundayız. Sözel olmasından ziyade veya görsel olmasından ziyade etkinliklerin içerisinde bulunması ve bu etkinliklerin bize birer alternatif oluşturması anlatırken aktarırken öğrencilerin aklında kalabilmesi için çeşitli etkinliklerin bize sunulması çok daha faydalı olurdu diye düşünüyorum onun dışında eğitimi gayet yararlı ve yeterli buluyorum.

Herkese teşekkür ederim.
Aycan Yoğurtçu
Almanca Öğretmeni

Aycan Yoğurtçu

Hello everyone, I am Aycan Yoğurtçu, we have received media literacy training through your institution. This was a training I wanted to get for a long time. As a person who uses social media tools a lot, I did not know how to verify the accuracy of the information I had seen on various channels and after this training, I now know very well how I can confirm them and how I can get the right information and I want to do various studies with my students to convey them.

 

Our instructor conveyed the information he was given to us very successfully and he absorbed them very well with various activities, but I would prefer the content of the training to be a little more colorful and a little more active. Because while we are transferring to the students, we have to transfer them through various activities.

 

I think it would be much more beneficial to provide us with various activities so that the students can keep in mind while telling us that these activities are included in the activities rather than being verbal or visual, and these activities are an alternative to us.

OTHER TESTIMONIES...

W zależności komu jest dedykowany – jeśli do osoby, która rozpoczyna swoją przygodę medialną ilość informacji jest wystarczający. Dodałabym jedynie […] Read more...

Wypowiedź na temat podręcznika (jego 1. wersji)

Rozwinęłabym treści dotyczące zagrożeń w internecie, uważam je tylko za pobieżnie zaznaczone, a są one bardzo istotne dla młodych ludzi. Read more...

Wypowiedź na temat podręcznika (jego 1. wersji)

Podręcznik nazwałabym bardzo podstawowym. Tematy są zaledwie liźnięte, myślę, że na początek to wystarczy ale z każdego tego tematu można […] Read more...

Wypowiedź na temat podręcznika (jego 1. wersji)